1 Followers
22 Following
kriemhildeeichel

Kriemhilde Eichel Blogs and Reviews

My personal blogs and reviews

Green Investment Bank er niet in slaagt om te investeren in Schotland

The Koyal Group Reviews (Sept. 09 2013 ) - De UK's vlaggenschip Green Investment Bank (GIB) niet in Schotland, investeren is ondanks het wordt gevestigd in Edinburgh, omdat het niet kan "winstgevend" regelingen ten noorden van de grens vinden, MSPs hebben verteld.

 

Er is ook bezorgdheid dat de 4 miljard pond bank Schotse base slechts een "back office", met het grootste deel van besluitvorming, personeel en hoog inkomen gelegen in Londen is.

 

De bank vorig jaar geopend en £635 miljoen in groene energie regelingen rond de Britse gepompt in de eerste vijf maanden, maar slechts £580,000 in Schotland, heeft belegd in een ketel regeling.

 

Kleinere gemeenschapsprojecten noorden van de grens lijken ingesteld op over het hoofd gezien, ondanks een station van de Schotse regering voor het genereren van het equivalent van alle van Schotland's elektriciteit behoeften van groene energie tegen 2020.

 

De bank bazen vertelde MSPs op Holyrood de economie Comité gisteren dat zij had moeite om te identificeren "winstgevende" regelingen in Schotland, maar drong aan dat zij had een "pipeline" van projecten die toekomstige investeringen in Schotland zou zien.

 

Nationalistische MSP Dennis Robertson zei er leek te worden "kans en potentieel" voor de bank in Schotland, maar hij voegde eraan toe: "Ik was niet iets dat eigenlijk daar in de pijpleiding nu in termen van investeringen gehoord." LEES VOLLEDIGE ARTIKEL OP SCOTSMAN.COM