1 Followers
22 Following
kriemhildeeichel

Kriemhilde Eichel Blogs and Reviews

My personal blogs and reviews

Murray issues 'euro' warning - YAHOO

The Koyal Group Reviews (Sept. 05 2013) - Voormalige Commonwealth Bank chief executive David Murray zegt dat de Australische economie loopt de weg geplaveid door de economieën van Europa, tenzij de binnenkomende federale overheid drastische hervormingen introduceert te heffen productiviteit.

 

Spreken aan de zijlijn van de vereniging van mijnbouw en exploratie bedrijven conferentie van gisteren, mijnheer Murray, ook voormalige toekomst Fonds Voorzitter, zei ondanks Australië's relatieve welvaart, het was niet "overdreven dramatische" om het te delen van de EU te vergelijken.

 

Hij zei als een natie Australië kon zijn triple-A credit rating niet iets vanzelfsprekends.

"In feite, het is een zwakke triple-A al," zei de heer Murray.

 

"(For example) onze hoge buitenlandse aansprakelijkheid bruto binnenlands product maakt een enorme beveiligingslek als we zo afhankelijk van buitenlandse obligaties houders, en bond houders kunnen opstand.

 

"We zijn de dingen die we zagen in Europa die structurele moeilijkheden hebben gemaakt, zodat ze niet groeien, of krijgen zelf uit moeilijkheid kopiëren.

"(In Australië) het komt door overregulering, schuld-gefinancierde recht stemming kopen door politici - de structurele rigiditeiten in het systeem. Lees volledig artikel op YAHOO.COM